Svenska sommardagarna i Närpes

Datum/tid: 23.-24.5.2020
Plats: Närpes

Hotel Red & Green, Frans Henrikssons salen, Närpesvägen 16 C, 64200 Närpes, tel. 06 8238 400, sales(at)hotelredgreen.fi Hotell och restaurang Red & Green befinner sig i huset Mitt-i-Stan.

Inkvarteringen sker på hotell Red & Green.

Kostnader

• Deltagaravgiften är 80 euro och inkluderar måltiderna, kaffet och festmiddagen.
  • Deltar man endast 1 dag är priset 30 euro.
  • Deltar man 1 dag och i festmiddagen kostar det 60 euro.

• Inkvarteringen på hotellet kostar 120 euro i dubbelrum och 95 euro i enkelrum.

Anmälningstiden är 1.3 - 20.3

Anmälan görs till Helsingfors Svenska Reumaförening som sedan sänder alla anmälningar på en gång till Närpes Reumaförening.

En guidad rundtur på lördagseftermiddag i Närpes med bla.a. sevärdheter från kyrkan med unika kyrkstallar.

På lördagskväll blir det festmiddag med trevlig undehållning på Sea Side i natursköna Fagerö Rangsby. Buss ordnas till och från hotellet.

Så alltså boka in 23 - 24.5 och kom med på Sommardagarna, tillsammans gör vi den oförglömlig!

Arrangör: Närpes Reumaförening i samarbete med Reumaförbundet i Finland

Tilläggsinformation

• ordförande Christine Skogman, 0400 163 558, christine.skogman(at)gmail.com
  • ledningens assistent Tuula Tikkanen, 044 266 97 69, tuula.tikkanen(at)reumaliitto.fi