Sommardagarna i Närpes

Datum/tid: 23.-24.5.2020
Plats: Närpes

Hotel Red & Green, Frans Henrikssons salen, Närpesvägen 16 C, 64200 Närpes, tel. 06 8238 400, sales(at)hotelredgreen.fi Hotell och restaurang Red & Green befinner sig i huset Mitt-i-Stan.

Vi i Närpes Reumaförening hälsar alla svensk- och tvåspråkiga föreningar välkomna till vårt vackra österbottniska landskap!

Vi kommer att ha föreläsningar både lördag och söndag som handlar om både kropp och psyke.

En guidad rundtur på lördagseftermiddag i vårt vackra Närpes med bla.a. sevärdheter från vår kyrka med våra unika kyrkstallar.

Sedan på lördagskväll blir det Festmiddag med trevlig undehållning på Sea Side i natursköna Fagerö Rangsby. Buss ordnas till och från hotellet.

Så alltså boka in 23 - 24.5 och kom med på Sommardagarna, tillsammans gör vi den oförglömlig.

Varmt välkomna!

Festkommittén

Arrangör: Närpes Reumaförening i samarbete med Reumaförbundet i Finland

Tilläggsinformation