Sommardagarna i Närpes

Datum/tid: 23.-24.5.2020
Plats: Närpes

Hotel Red & Green, Frans Henrikssons salen, Närpesvägen 16 C, 64200 Närpes, tel. 06 8238 400, sales(at)hotelredgreen.fi Hotell och restaurang Red & Green befinner sig i huset Mitt-i-Stan.

Vi i Närpes reumaförening hälsar alla svensk- och tvåspråkiga föreningar välkomna till vårt vackra Österbottniska landskap! Vi jobbar med programmet som bäst – det innehåller välbefinnande för både kropp och själ.

Det ska bli intressant att få bekanta oss med er, njuta av god mat och en liten rundtur i landskapet, för att inte glömma våra goda tomater och gurkor.

Så alltså boka in 23 - 24.5 och kom med på Sommardagarna, tillsammans gör vi den oförglömlig.

Mera information kommer fram över. Varmt välkomna önskar vi från styrelsen (festkommittén) Närpes.

Arrangör: Närpes Reumaförening i samarbete med Reumaförbundet i Finland

Tilläggsinformation

• ordförande Christine Skogman, 0400 163 558, christine.skogman(at)gmail.com
  • ledningens assistent Tuula Tikkanen, 044 266 97 69, tuula.tikkanen(at)reumaliitto.fi